Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potrawa, która zawsze dobrze smakuje
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 146
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 72
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 317
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1454
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 146
Szybkie i proste muffinki z egzotycznymi owocami - mango i ananasem oraz doda...
Odsłon: 72
Sałatka z tuńczyka z rzodkiewką to doskonałe z pieczonymi ziemniakiem to dosk...
Odsłon: 317
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1454
Składniki
1. rybę rozmrozić, osuszyć ręcznikiem z nadmiaru wody, pokropić sokiem z cytryny, posolić, obtoczyć w mące, usmażyć na rozgrzanym oleju, 2. warzywa obrać, pokroić w cieniutkie słupki a pora w plasterki, rozgrzać olej, wrzucić pora, liść laurowy oraz ziele angielskie, chwilę smażyć razem, dodać pozostałe warzywa, przesmażyć, zalać niewielką ilością gorącej wody, posolić, dusić do miękkości, dodać koncentrat pomidorowy, gotować jeszcze ok 5 min, doprawić do smaku solą, pieprzem i słodką papryką, 3. w naczyniu ułożyć cześć warzyw, następnie warstwę ryby, przykryć pozostałymi warzywami, odstawić na kilka godzin, podawać na ciepło lub zimno smacznego