Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
potrawa, która zawsze dobrze smakuje
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35598
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1176
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1747
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5936
To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 35598
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1176
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1747
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5936
Składniki
1. rybę rozmrozić, osuszyć ręcznikiem z nadmiaru wody, pokropić sokiem z cytryny, posolić, obtoczyć w mące, usmażyć na rozgrzanym oleju, 2. warzywa obrać, pokroić w cieniutkie słupki a pora w plasterki, rozgrzać olej, wrzucić pora, liść laurowy oraz ziele angielskie, chwilę smażyć razem, dodać pozostałe warzywa, przesmażyć, zalać niewielką ilością gorącej wody, posolić, dusić do miękkości, dodać koncentrat pomidorowy, gotować jeszcze ok 5 min, doprawić do smaku solą, pieprzem i słodką papryką, 3. w naczyniu ułożyć cześć warzyw, następnie warstwę ryby, przykryć pozostałymi warzywami, odstawić na kilka godzin, podawać na ciepło lub zimno smacznego