Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 94
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 6836
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17899
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 2670
Wspaniałe połączenia orzeźwiających truskawek i słodkiej, rozpływającej się w...
Odsłon: 94
Ciasto Haneczka jest wykwintne jak napoleonka. Wygląda na pracochłonne, ale j...
Odsłon: 6836
Przepis dnia
Prosty w przygotowaniu , puszysty sernik , przygotowany na spodzie z biszkopt...
Odsłon: 17899
Przepis przywiozłam od rodziny z Borysławic. Pączki z tego przepisu są wyjątk...
Odsłon: 2670
Składniki
Każdy filet dzielimy na ok 3 części, skrapiamy sokiem z cytryny,przyprawiamy,obtaczamy w mące i smarzymy na oleju z obu stron,odstawiamy do ostygnięcia.Pore kroimy w pół księżyce,marchewke ścieramy na tarce.Pore i marchewke wrzycamy na patelnie z dodatkiem odrobiny oleju i podsmarzamu ok 5 min. Następnie zalewamy ok pół szklanki wody,dodajemy przyprawami i dusimy ok 15 min,Na koniec dodajemy śmietanę i dusimy ok 5 min.odstawiamy do ostygnięcia.Rybe układamy na talerzu a na wierzch kładziemy farsz porowo-marchewkowy.