Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1108
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5655
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8759
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18127
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1108
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5655
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8759
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18127
Składniki
Każdy filet dzielimy na ok 3 części, skrapiamy sokiem z cytryny,przyprawiamy,obtaczamy w mące i smarzymy na oleju z obu stron,odstawiamy do ostygnięcia.Pore kroimy w pół księżyce,marchewke ścieramy na tarce.Pore i marchewke wrzycamy na patelnie z dodatkiem odrobiny oleju i podsmarzamu ok 5 min. Następnie zalewamy ok pół szklanki wody,dodajemy przyprawami i dusimy ok 15 min,Na koniec dodajemy śmietanę i dusimy ok 5 min.odstawiamy do ostygnięcia.Rybe układamy na talerzu a na wierzch kładziemy farsz porowo-marchewkowy.