Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na imprezę.
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6140
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 157
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6140
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 157
Składniki
Wykonanie: Filety z ryby opłukać i ugotować w bulionie razem z marchewką. Żelatynę namoczyć w 300 ml zimnej wody, następnie podgrzać i doprawić. W bezbarwnych miseczkach ułożyć odsączony groszek, kawałki ryby i marchewkę. Zimny rosół rybny przecedzić, połączyć z ciepłą żelatyną, zalać rybę i odstawić do lodówki do stężenia. SMACZNEGO.