Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na imprezę.
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1361
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 135
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 57
Chcesz zaserwować ciepłe danie na Sylwestra? Pożywny, łatwy w przygotowaniu g...
Odsłon: 1361
Przepis jest bardzo prosty, a piernik robi się naprawdę szybko. Każdy, nawet...
Odsłon: 135
Pierniczki których nie może zabraknąć na świątecznym stole. Pierniczki łatwe...
Odsłon: 57
Składniki
Wykonanie: Filety z ryby opłukać i ugotować w bulionie razem z marchewką. Żelatynę namoczyć w 300 ml zimnej wody, następnie podgrzać i doprawić. W bezbarwnych miseczkach ułożyć odsączony groszek, kawałki ryby i marchewkę. Zimny rosół rybny przecedzić, połączyć z ciepłą żelatyną, zalać rybę i odstawić do lodówki do stężenia. SMACZNEGO.