Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super przekąska na imprezę.
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 823
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 101
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 197
Polecam, pychota.
Odsłon: 487
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 281
Włoski przepis a smaki bardzo podobne.
Odsłon: 823
Propozycja na pyszny obiad ugotowany w stosunkowo krótkim czasie i przy niewi...
Odsłon: 101
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 197
Polecam, pychota.
Odsłon: 487
Wyjątkowo prosta w przygotowaniu zupa, jest bardzo dobra i pożywna. Taka komb...
Odsłon: 281
Składniki
Wykonanie: Filety z ryby opłukać i ugotować w bulionie razem z marchewką. Żelatynę namoczyć w 300 ml zimnej wody, następnie podgrzać i doprawić. W bezbarwnych miseczkach ułożyć odsączony groszek, kawałki ryby i marchewkę. Zimny rosół rybny przecedzić, połączyć z ciepłą żelatyną, zalać rybę i odstawić do lodówki do stężenia. SMACZNEGO.