Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste szybkie i smaczne danie, im dłużej stoi tym smaczniejsza:)
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 295
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4228
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3602
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30171
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 295
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4228
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3602
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30171
Składniki
Olej, wodę, sól, przecier, pieprz i ziele wrzucić razem do jednego garnka i zagotować. Następnie dodać ocet i jeszcze raz zagotować.
Rybę pokroić na mniejsze kawałki przyprawić solą i pieprzem lub wegetą, obtoczyć w mące, jajku i bułce. Usmażyć na oleju.
Następnie układamy na przemian warstwę ryby i warstwę cebuli pokrojonej w talarki i znowu ryba i cebula. Zalewamy wszystko zalewą i wkładamy na noc do lodówki w celu przegryzienia:) Smacznego