Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste szybkie i smaczne danie, im dłużej stoi tym smaczniejsza:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4144
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6508
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5483
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13532
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5306
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4144
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11345
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6508
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5483
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13532
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 5306
Składniki
Olej, wodę, sól, przecier, pieprz i ziele wrzucić razem do jednego garnka i zagotować. Następnie dodać ocet i jeszcze raz zagotować.
Rybę pokroić na mniejsze kawałki przyprawić solą i pieprzem lub wegetą, obtoczyć w mące, jajku i bułce. Usmażyć na oleju.
Następnie układamy na przemian warstwę ryby i warstwę cebuli pokrojonej w talarki i znowu ryba i cebula. Zalewamy wszystko zalewą i wkładamy na noc do lodówki w celu przegryzienia:) Smacznego