Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
proste szybkie i smaczne danie, im dłużej stoi tym smaczniejsza:)
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 454
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5632
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 454
Czebureki-chrupiące i rumiane pierogi z soczystym mięsnym farszem. Danie z k...
Odsłon: 5632
Składniki
Olej, wodę, sól, przecier, pieprz i ziele wrzucić razem do jednego garnka i zagotować. Następnie dodać ocet i jeszcze raz zagotować.
Rybę pokroić na mniejsze kawałki przyprawić solą i pieprzem lub wegetą, obtoczyć w mące, jajku i bułce. Usmażyć na oleju.
Następnie układamy na przemian warstwę ryby i warstwę cebuli pokrojonej w talarki i znowu ryba i cebula. Zalewamy wszystko zalewą i wkładamy na noc do lodówki w celu przegryzienia:) Smacznego