Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczykowy zawrót głowy...
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 105
Sos wieprzowy ugotowany ze ścinek mięsa z obróbki szynki i schabu, doprawiony...
Odsłon: 420
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 183
Świetnie na nie nadają się, mocno wyrośnięte ogórki, z którymi nie wiadomo, c...
Odsłon: 105
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 276
Jeśli lubisz owsiankę na śniadanie polecam z dodatkiem buraków czerwonych i j...
Odsłon: 105
Sos wieprzowy ugotowany ze ścinek mięsa z obróbki szynki i schabu, doprawiony...
Odsłon: 420
Dzisiaj smaczna słodka i sycąca przekąska. Zapraszam bo warto.
Odsłon: 183
Świetnie na nie nadają się, mocno wyrośnięte ogórki, z którymi nie wiadomo, c...
Odsłon: 105
Śnieżny puch, czyli łatwiutki sernik na zimno z galaretkami cytrynowymi, na...
Odsłon: 276
Składniki
Ryż gotujemy na sypko w osolonej wodzie, ugotowany odcedzamy, zostawiamy, żeby przestygł. Na sitku odsączamy tuńczyka z zalewy, kukurydzę, wrzucamy do miski. Obie papryki oraz grzybki kroimy w drobną kostkę, dorzucamy do ryby i kukurydzy. Oliwki kroimy w plasterki lub na pół, dodajemy razem z ryżem do pozostałych składników, następnie majonez, sos sojowy, przyprawy. Doprawiamy pieprzem i solą. Wszystko razem mieszamy. Dekorujemy siekanymi świeżymi ziołami.