Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tuńczykowy zawrót głowy...
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 21948
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1898
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 21948
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 1898
Składniki
Ryż gotujemy na sypko w osolonej wodzie, ugotowany odcedzamy, zostawiamy, żeby przestygł. Na sitku odsączamy tuńczyka z zalewy, kukurydzę, wrzucamy do miski. Obie papryki oraz grzybki kroimy w drobną kostkę, dorzucamy do ryby i kukurydzy. Oliwki kroimy w plasterki lub na pół, dodajemy razem z ryżem do pozostałych składników, następnie majonez, sos sojowy, przyprawy. Doprawiamy pieprzem i solą. Wszystko razem mieszamy. Dekorujemy siekanymi świeżymi ziołami.