Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna sałatka na przekąskę.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1312
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1122
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1312
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1122
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 301
Składniki
Wykonanie: Brokuł podzielić na różyczki, przelać wrzątkiem i osuszyć. Pieczarki dokładnie opłukać, cienko pokroić, skropić sokiem z cytryny, lekko posolić i gdy puszczą sok odlać na sicie. Pomidory również opłukać pokroić na pół, a seler pokroić w słupki. Wymieszać wszystkie składniki, wsypać posiekany szczypior, dodać pieprzu do smaku, majonezu według uznania i przenieść sałatkę w chłodne miejsce.