Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8706
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 613
Składniki
ugotowane na twardo jajka obieramy i kroimy w ósemki,paprykę kroimy w kostkę,kapustę pekińską pokroić w paseczki.pieczarki umyć pokroić na większe cząstki i podsmażyć,kukurydzę osączyć.wszystkie składniki ułożyc ozdobnie na talerzu.wymieszać keczup,majonez,jogurt, sól,pieprz ,ocet i cukier i tak powstałym sosem polać sałatkę