Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakoszom śledzi na pewno posmakuje:)
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 443
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 165
Poleam. Domowe słodkości najlepsze.
Odsłon: 443
Fuczki to smażone placki z kiszonej kapusty , wywodzące się z kuchni Bieszcza...
Odsłon: 165
Składniki
Śledzie wymoczyć w zimnej wodzie 3 godz.zmieniając im wodę. Pokroić w paski śledzie,ogórki,cebulkę,i gruszkę. Zieloną cebulkę posiekać. Dodać pieprz,nie solimy ponieważ śledzie oddadzą jeszcze słoność. Dodać śmietanę wymieszać i odstawić by smaki przeszły sobą.
Smacznego życzę!