Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i prosta przekąska.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 443
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 585
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać, po czym pokroić na ósemki. Brokuł podgotować przez chwilę w osolonej wodzie i pokroić na cząstki. Ogórki i awokado pokroić w plastry i wymieszać z brokułem, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać delikatnie z majonezem, na górę ułożyć jajka, polać majonezem, ozdobić dowolnie i odłożyć przed podaniem w chłodne miejsce na godzinę.