Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i prosta przekąska.
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1734
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 235
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 178
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1734
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 235
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 178
Składniki
Wykonanie: Jajka ugotować na twardo, ostudzić i obrać, po czym pokroić na ósemki. Brokuł podgotować przez chwilę w osolonej wodzie i pokroić na cząstki. Ogórki i awokado pokroić w plastry i wymieszać z brokułem, przyprawić do smaku solą i pieprzem, wymieszać delikatnie z majonezem, na górę ułożyć jajka, polać majonezem, ozdobić dowolnie i odłożyć przed podaniem w chłodne miejsce na godzinę.