Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Więcej na profilu.
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24798
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1298
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 24798
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 81
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Kalafior podzielić na większe różyczki i ugotować w osolonej wodzie ( ja gotuje ok 8-10 minut). Odcedzić, ostudzić i podzielić na małe różyczki. Jajka ostudzić i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Wszystko delikatnie wymieszać.
Jajka ugotować na twardo. Kalafior podzielić na większe różyczki i ugotować w osolonej wodzie ( ja gotuje ok 8-10 minut).
Odcedzić, ostudzić i podzielić na małe różyczki. Jajka ostudzić i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Wszystko delikatnie wymieszać.
Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Wszystko delikatnie wymieszać.