Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Więcej na profilu.
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 26124
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 100
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3682
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 387
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 26124
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 59
Wyborna sałatka do grilla.
Odsłon: 100
Nim sznycle trafiły pod przysłowiowe strzechy i przybrały postać swojskich sc...
Odsłon: 3682
Pożywna, dobra zupa. Polecam.
Odsłon: 387
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Kalafior podzielić na większe różyczki i ugotować w osolonej wodzie ( ja gotuje ok 8-10 minut). Odcedzić, ostudzić i podzielić na małe różyczki. Jajka ostudzić i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Wszystko delikatnie wymieszać.
Jajka ugotować na twardo. Kalafior podzielić na większe różyczki i ugotować w osolonej wodzie ( ja gotuje ok 8-10 minut).
Odcedzić, ostudzić i podzielić na małe różyczki. Jajka ostudzić i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Wszystko delikatnie wymieszać.
Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Wszystko delikatnie wymieszać.