Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Więcej na profilu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 400
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2359
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4447
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1456
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 400
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Kalafior podzielić na większe różyczki i ugotować w osolonej wodzie ( ja gotuje ok 8-10 minut). Odcedzić, ostudzić i podzielić na małe różyczki. Jajka ostudzić i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Wszystko delikatnie wymieszać.
Jajka ugotować na twardo. Kalafior podzielić na większe różyczki i ugotować w osolonej wodzie ( ja gotuje ok 8-10 minut).
Odcedzić, ostudzić i podzielić na małe różyczki. Jajka ostudzić i pokroić w kostkę. Pomidory sparzyć i obrać ze skórki, również pokroić w kostkę. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Wszystko delikatnie wymieszać.
Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przeciśnięty przez praskę czosnek, sól i pieprz. Wszystko delikatnie wymieszać.