Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i smaczna sałatka na dobrą przekąskę.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34171
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1383
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113610
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Mięso opłukać, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na tłuszczu z dodatkiem maggi. Następnie makaron wymieszać z ostudzonym mięsem, pokrojoną papryką, startą rzodkiewką i odsączonym zielonym groszkiem. Całość doprawić do smaku, starannie wymieszać i schłodzić w lodówce. Podawać z dobrym pieczywem i wędliną.