Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka i smaczna sałatka na dobrą przekąskę.
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 59
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2123
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4135
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 876
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 59
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2123
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4135
Składniki
Wykonanie: Makaron ugotować według opisu na opakowaniu. Mięso opłukać, pokroić w drobną kostkę i usmażyć na tłuszczu z dodatkiem maggi. Następnie makaron wymieszać z ostudzonym mięsem, pokrojoną papryką, startą rzodkiewką i odsączonym zielonym groszkiem. Całość doprawić do smaku, starannie wymieszać i schłodzić w lodówce. Podawać z dobrym pieczywem i wędliną.