Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1451
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5965
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8881
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18794
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1451
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5965
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8881
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18794
Składniki
Ugotować ryż, ostudzić . Marchewkę z groszkiem osączyć.Można dodać jeszcze inne warzywa według uznania. Pokroić filety na małe kawałki. Przyprawić do smaku . Ja dodaję przyprawę do gyrosa, podkręca smak.Usmażyć na złoty kolor. Następnie osączyć z tłuszczu.
Przygotowane składniki połączyć i wymieszać dokładnie. Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Dodać majonez. Na zdjęciach wersja bez majonezu.