Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z marynowanym łososiem, doskonała na wiele okazji. Łosoś marynowany w soku z limonki i pomarańczy. Podany z miksem sałat rzodkiewką i pomidorami.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 851
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5834
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 851
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5834
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9662
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 298
Składniki
Oczysczony i osuszony filet łososia natrzeć solą i przyprawami, ułożyć w naczyniu skórą do dołu, wierzch obłożyć pokrojoną w cienkie plastry cebulą. Naczynie z łososiem szczelnie przytyć i umieścić w lodówce na około 4 godziny * Po upływie kilku godzin wlać do naczynia z łososiem sok z limonki i pomarańczy i zostawić na kolejne 3-4 godziny. * Zamarynowanego łososia wyjąć z zalewy, osuszyć, następnie pokropić oliwwą i upiec np. we fytownicy na gorące powietrze lub zgrilować. * Podawać z miksem sałat rzodkiewką i pomidorami.