Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z marynowanym łososiem, doskonała na wiele okazji. Łosoś marynowany w soku z limonki i pomarańczy. Podany z miksem sałat rzodkiewką i pomidorami.
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31993
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9686
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2175
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4171
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 904
Czy możliwe jest przygotowanie ciasta czekoladowego w 5 minut? Oczywiście, że...
Odsłon: 31993
Ciasto Delicjusz to ciasto składające się z dwóch rodzajów ciasta biszkoptowe...
Odsłon: 9686
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 2175
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 4171
Pyszne, puszyste i delikatne ciasto jogurtowe z owocami. Idealne w sezonie ow...
Odsłon: 904
Składniki
Oczysczony i osuszony filet łososia natrzeć solą i przyprawami, ułożyć w naczyniu skórą do dołu, wierzch obłożyć pokrojoną w cienkie plastry cebulą. Naczynie z łososiem szczelnie przytyć i umieścić w lodówce na około 4 godziny * Po upływie kilku godzin wlać do naczynia z łososiem sok z limonki i pomarańczy i zostawić na kolejne 3-4 godziny. * Zamarynowanego łososia wyjąć z zalewy, osuszyć, następnie pokropić oliwwą i upiec np. we fytownicy na gorące powietrze lub zgrilować. * Podawać z miksem sałat rzodkiewką i pomidorami.