Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka z marynowanym łososiem, doskonała na wiele okazji. Łosoś marynowany w soku z limonki i pomarańczy. Podany z miksem sałat rzodkiewką i pomidorami.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 914
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 914
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4549
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1167
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Oczysczony i osuszony filet łososia natrzeć solą i przyprawami, ułożyć w naczyniu skórą do dołu, wierzch obłożyć pokrojoną w cienkie plastry cebulą. Naczynie z łososiem szczelnie przytyć i umieścić w lodówce na około 4 godziny * Po upływie kilku godzin wlać do naczynia z łososiem sok z limonki i pomarańczy i zostawić na kolejne 3-4 godziny. * Zamarynowanego łososia wyjąć z zalewy, osuszyć, następnie pokropić oliwwą i upiec np. we fytownicy na gorące powietrze lub zgrilować. * Podawać z miksem sałat rzodkiewką i pomidorami.