Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna do dań z grilla, lecz zimą także znika w oka mgnieniu
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 977
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 241
Przepis dnia
Domowa wiejska kiełbasa podpiekana wyszła rewelacyjna, pyszna, rozpływająca s...
Odsłon: 977
Bardzo smaczna wieprzowa mielonka tyrolska zrobiona z łopatki wieprzowej, pro...
Odsłon: 241
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie- w mundurkach, obrać i pokroić w grubą kostkę. Brokuł ugotować w osolonej wodzie , podzielić na małe różyczki ( w przypadku brokuła mrożonego - wystarczy go tylko zagotować). Marchew ugotować w osolonej wodzie , pokroć na plasterki. Bardzo uważamy, żeby nie rozgotować warzyw.
Cebulę kroimy w półplasterki, paprykę natomiast w paseczki. Wszystkie jarzyny mieszamy w misce.
W garnuszku mieszamy majonez, smietanę i przyprawy, wylewamy na jarzyny i delikarnie mieszamy, całość posypuijemy słonecznikiem i natką - smacznego.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Jajka „kogutki”
Przekąski
Jajka galaretki
Przekąski
Jajka w cieście francuskim
Przekąski
Różowe jajka
Jajka „kogutki”
Jajka „kogutki” to świetny pomysł na przystawkę na wielkanocny stół. Ta przek...
Odsłon: 3958
Jajka galaretki
Jajka galaretki to nietypowa i niezwykle efektowna forma podania klasycznej,...
Odsłon: 6409