Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna do dań z grilla, lecz zimą także znika w oka mgnieniu
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7622
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5009
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13531
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5870
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7622
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie- w mundurkach, obrać i pokroić w grubą kostkę. Brokuł ugotować w osolonej wodzie , podzielić na małe różyczki ( w przypadku brokuła mrożonego - wystarczy go tylko zagotować). Marchew ugotować w osolonej wodzie , pokroć na plasterki. Bardzo uważamy, żeby nie rozgotować warzyw.
Cebulę kroimy w półplasterki, paprykę natomiast w paseczki. Wszystkie jarzyny mieszamy w misce.
W garnuszku mieszamy majonez, smietanę i przyprawy, wylewamy na jarzyny i delikarnie mieszamy, całość posypuijemy słonecznikiem i natką - smacznego.