Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jest pyszna do dań z grilla, lecz zimą także znika w oka mgnieniu
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 468
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1176
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 314
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1438
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 468
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1176
Składniki
Ziemniaki ugotować w osolonej wodzie- w mundurkach, obrać i pokroić w grubą kostkę. Brokuł ugotować w osolonej wodzie , podzielić na małe różyczki ( w przypadku brokuła mrożonego - wystarczy go tylko zagotować). Marchew ugotować w osolonej wodzie , pokroć na plasterki. Bardzo uważamy, żeby nie rozgotować warzyw.
Cebulę kroimy w półplasterki, paprykę natomiast w paseczki. Wszystkie jarzyny mieszamy w misce.
W garnuszku mieszamy majonez, smietanę i przyprawy, wylewamy na jarzyny i delikarnie mieszamy, całość posypuijemy słonecznikiem i natką - smacznego.