Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 24
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 24
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
Składniki
Wykonanie: Seler ugotować w całości i ostudzić, obrać i pokroić w plastry. Lekko osolić oprószyć imbirem i pomiędzy dwa plastry włożyć ser żółty .Całość obtoczyć w rozmąconym jajku potem w bułce tartej i smażyć na oleju na złoty kolor. Taki hamburger możemy urozmaicić w środku warzywami