Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7828
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 991
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13585
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7828
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 991
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13585
Składniki
Wykonanie: Seler ugotować w całości i ostudzić, obrać i pokroić w plastry. Lekko osolić oprószyć imbirem i pomiędzy dwa plastry włożyć ser żółty .Całość obtoczyć w rozmąconym jajku potem w bułce tartej i smażyć na oleju na złoty kolor. Taki hamburger możemy urozmaicić w środku warzywami