Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wróciliśmy po nartach , głodni jak ...., w lodówce ser żółty i niewielkie coś tam
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 302
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 62
Chrupiące z wierzchu, delikatne w środku, pyszne i proste do przygotowania pl...
Odsłon: 302
Passata z ziołami to esencja prostoty i autentycznych smaków włoskiej kuchni....
Odsłon: 62
Składniki
Jajka, mąkę,mleko i przyprawy pomieszać widelcem aż powstanie ciasto konsystencji bardzo gęstego ciasta "naleśnikowego"
Ser panierować w cieście i smażyć z obu stron na złoty kolor.
Podawać z frytkami i ulubioną sałatką SMACZNEGO SERKA i PIĘKNEJ NARCIARSKIEJ AURY