Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wróciliśmy po nartach , głodni jak ...., w lodówce ser żółty i niewielkie coś tam
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10668
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 207
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 181
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 756
Smażone gołąbki to alternatywa dla tradycyjnego wariantu, w którym kapuściane...
Odsłon: 10668
Pyszny, domowy ajerkoniak - likier jajeczny, idealny na długie jesienne i zim...
Odsłon: 207
Smaczne, proste do przygotowania, moje dzieci je uwielbiają, szczególnie, że...
Odsłon: 181
Jest to klasyka polskiej kuchni sprzed lat. Taki befsztyk często podawany był...
Odsłon: 756
Składniki
Jajka, mąkę,mleko i przyprawy pomieszać widelcem aż powstanie ciasto konsystencji bardzo gęstego ciasta "naleśnikowego"
Ser panierować w cieście i smażyć z obu stron na złoty kolor.
Podawać z frytkami i ulubioną sałatką SMACZNEGO SERKA i PIĘKNEJ NARCIARSKIEJ AURY