Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiemy, że do zimy jeszcze trochę czasu, ale nie mogliśmy się powstrzymać. Cecylka Knedelek jest bardzo inspirująca, a radość dziecka z zabawy w kuchni - bezcenna. :)
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7001
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30539
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29265
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7001
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30539
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29265
Składniki
Ser wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem, tak by miał dość zwartą konsystencję i dał się formować w kulki.
Uformować z masy po 3 kulki na każdego bałwanka.
Z ziarenek pieprzu zrobić oczy i buźki, ze słonecznika noski, a z listka kapelusiki.
Smacznego!