Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiemy, że do zimy jeszcze trochę czasu, ale nie mogliśmy się powstrzymać. Cecylka Knedelek jest bardzo inspirująca, a radość dziecka z zabawy w kuchni - bezcenna. :)
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1760
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2262
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1390
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1760
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2262
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1390
Składniki
Ser wymieszać ze śmietaną, solą i pieprzem, tak by miał dość zwartą konsystencję i dał się formować w kulki.
Uformować z masy po 3 kulki na każdego bałwanka.
Z ziarenek pieprzu zrobić oczy i buźki, ze słonecznika noski, a z listka kapelusiki.
Smacznego!