Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Hot dog, tym razem w trochę innej, mniej tradycyjnej wersji. Chrupiąca bułeczka i aromatyczny sos z dodatkiem grillowanych krewetek. To przepis na pyszny obiad czy przekąski na imprezę.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 14
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13206
To proste i smaczne sushi z łososiem i ogórkiem, idealne na lunch, kolację lu...
Odsłon: 140
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 177
Składniki
Czosnek usmaż na maśle, dodaj krewetki. Posyp solą i pieprzem. Smaż przez 3-4min. Następnie przełóż krewetki na patelnie grillowa i smaż aż się zarumienią. Cebule, seler, szczypiorek pokrój drobno. Dodaj majonez i pozostałe składniki. Sprawdź smak, w razie potrzeby dodaj przypraw. Bułeczki ponacinaj, smaż na rozgrzanej patelni grillowej. Na ciepłe bułeczki wyłóż sos z krewetkami i posyp szczypiorkiem.