Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularny tatar u mnie w wersji siekanej polędwiczki z sarniny. Tak przygotowany tatar w odróżnieniu do wersji z wołowiny różni się delikatnym smakiem i lekkim aromatem ziół, orzechów i owoców leśnych. Tatar z mięsa sarny lub jelenia to propozycje o wyjątkowych walorach smakowych. Jednak przed przygotowaniem, tatara z dziczyzny należy mieć absolutną pewność, że pochodzi ze sprawdzonego źródła i mięso zostało przebadane weterynaryjnie. Dlatego istotne jest to, żeby kupować dziczyznę tylko w pewnych źródłach.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 24
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1937
Polecam.
Odsłon: 402
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 611
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1963
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 24
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 1937
Polecam.
Odsłon: 402
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 611
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1963
Składniki
Za pomocą bardzo ostrego noża mięso siekamy jak najdrobniej. Posiekane mięso doprawiamy solą, świeżo mielonym pieprzem, sosem Worcestershire, musztardą, wodą i olejem. Z mięsa formujemy 3 gniazdka, w które wbijamy po żółtku. Dodatki drobno siekamy i układamy obok mięsa, tak by każdy mógł wymieszać mięso z tym co lubi. Tatara podajemy z ulubionym pieczywem. Ja podałam z jeszcze ciepłymi paluchami z ciasta na pizzę.