Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jak mamy ugotowaną jarzynę to sałatkę robi się ekspresowo :))
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2661
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1057
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2661
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 1057
Składniki
Śledzie namoczyć, potem pokroić na paseczki. Cebulę pokroić w drobną kostkę i sparzyć. Seler, pietruszkę, marchewkę i ziemniaki ugotować w jednym garnku a w drugim garnku ugotować buraki. Wystudzoną jarzynę zetrzeć na tarce z dużymi oczkami. Starte buraki skropić sokiem z cytryny.
Układać warstwami: ziemniaki, seler, pietruszka, śledzie, cebula, majonez, marchewka, buraki i ser może być ale nie musi (starty na drobnych oczkach). Smacznego