Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie, rozpływające się w ustach śledzie. W sam raz. Dodałam do nich marynowane podgrzybki, rozmaryn, musztardę w ziarnach, grubo zielony pieprz. Jedliśmy na kanapce z chleba żytniego.
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3298
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 103
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Uwielbiam młodą kapustkę pod każdą postacią, jest wdzięcznym produktem do wsz...
Odsłon: 3298
Pełnowartościowa sałatka z rybą to dobry pomysł na lekki posiłek, który dzięk...
Odsłon: 103
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 262
Składniki
Śledzie po odsączeniu z zalewy pociąć w paski ok 1 cm ( jeśli śledzie są bardzo słone najpierw odsolić w zimnej wodzie. Grzyby pociąć w paski. Wymieszać. Cebulę pokroić w drobniutką kostkę. Wlać 2-3 łyżki oleju rzepakowego ( dałam tłoczony na zimno), musztardę i przyprawy. Całość wymieszać i serwować. Można rozetrzeć dwa ziarenka jałowca.