Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie po cygańsku
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 907
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5499
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8671
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17796
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 907
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5499
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8671
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17796
Składniki
Cebulę kroimy w plastry lub pióra i smażymy na oleju, aż zacznie się lekko rumienić. Dodajemy ketchup, musztardę, całość mieszamy i zdejmujemy z ognia.
Do przestudzonej cebuli dodajemy pokrojone ogórki i filety śledziowe. Całość mieszamy
i gotowe. Najlepiej smakują na drugi dzień. Smacznego!