Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przystawka nie tylko na święta
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 518
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10415
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13470
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2728
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 518
Zapiekana karkówka w sosie cebulowym to danie, które łączy mięso z delikatnym...
Odsłon: 10415
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13470
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2728
Składniki
Płaty śledziowe opłucz, wymocz godzinę w mleku a następnie osusz ręcznikiem papierowym. Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz. Groszek odsącz na sicie, cebulę pokrój w kostkę, szczypiorek posiekaj.
Płaty śledziowe pokrój na paski, dodaj pokrojone w kostkę jajka i cebulę, odsączony groszek i posiekany szczypiorek , wymieszaj dodaj śmietanę, majonez i musztardę, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na około godzinę.