Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przystawka nie tylko na święta
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 104
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 57
Krokiety z pieczarkami są dobre zarówno na codzienny jak i świąteczny obiad....
Odsłon: 104
Domowe frytki warzywne z piekarnika, podane z dodatkiem zdrowszej wersji popu...
Odsłon: 57
Składniki
Płaty śledziowe opłucz, wymocz godzinę w mleku a następnie osusz ręcznikiem papierowym. Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz. Groszek odsącz na sicie, cebulę pokrój w kostkę, szczypiorek posiekaj.
Płaty śledziowe pokrój na paski, dodaj pokrojone w kostkę jajka i cebulę, odsączony groszek i posiekany szczypiorek , wymieszaj dodaj śmietanę, majonez i musztardę, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na około godzinę.