Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przystawka nie tylko na święta
Rolada makowa to pozycja obowiązkowa na każdym świątecznym stole. Ta wersja z...
Odsłon: 1287
Przepyszna, niebywale aromatyczna zapiekanka, ( Zapiekanka jest to z tłuczony...
Odsłon: 41
Dzisiaj przepis na czosnek marynowany. Czosnku i jego prozdrowotnych działań...
Odsłon: 65
Rolada makowa to pozycja obowiązkowa na każdym świątecznym stole. Ta wersja z...
Odsłon: 1287
Przepyszna, niebywale aromatyczna zapiekanka, ( Zapiekanka jest to z tłuczony...
Odsłon: 41
Dzisiaj przepis na czosnek marynowany. Czosnku i jego prozdrowotnych działań...
Odsłon: 65
Składniki
Płaty śledziowe opłucz, wymocz godzinę w mleku a następnie osusz ręcznikiem papierowym. Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz. Groszek odsącz na sicie, cebulę pokrój w kostkę, szczypiorek posiekaj.
Płaty śledziowe pokrój na paski, dodaj pokrojone w kostkę jajka i cebulę, odsączony groszek i posiekany szczypiorek , wymieszaj dodaj śmietanę, majonez i musztardę, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na około godzinę.