Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przystawka nie tylko na święta
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9831
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1152
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11521
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 538
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 9831
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1152
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11521
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 538
Składniki
Płaty śledziowe opłucz, wymocz godzinę w mleku a następnie osusz ręcznikiem papierowym. Jajka ugotuj na twardo, ostudź, obierz. Groszek odsącz na sicie, cebulę pokrój w kostkę, szczypiorek posiekaj.
Płaty śledziowe pokrój na paski, dodaj pokrojone w kostkę jajka i cebulę, odsączony groszek i posiekany szczypiorek , wymieszaj dodaj śmietanę, majonez i musztardę, dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw do lodówki na około godzinę.