Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie to zawsze świetna opcja na imprezę! Te śledzie zrobicie w 10 minut i bez wcześniejszego moczenia. Koniecznie wypróbujcie w karnawale.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 830
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8942
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10544
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4754
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 830
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8942
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1320
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10544
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4754
Składniki
Śledzie odcedzamy z oleju i kroimy w paski. Ananasa kroimy na nieduże cząstki. Mieszamy śledzia, ananasa i kukurydzę. Sos. Majonez łączymy z jogurtem, curry, sokiem z cytryny, solą i pieprzem. Tak przygotowanym sosem zalewamy śledzia z dodatkami. Mieszamy i doprawiamy do smaku. Śledzik jest najlepszy następnego dnia.