Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska na imprezę, urozmaicenie na kolację czy danie na świąteczny stół.
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36187
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1134
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 111
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36187
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 1134
Dzisiaj inna odsłona krewetki królewskiej. Bardzo polecam z racji smaku oraz...
Odsłon: 111
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w cienkie pióra, sparzyć wrzątkiem na sicie, odstawić. Do miski dodać musztardy, łyżeczkę miodu, śmietanę, dokładnie wymieszać, w razie potrzeby doprawić. Gdyby sos wyszedł na ostry, dodać więcej śmietany lub majonezu. Wymoczone 2-3 godziny w mleku śledzie, osuszyć, pokroić na kawałki. Śledzie i cebulę przełożyć do sosu, całość wymieszać. Wstawić na kilka godzin do lodówki, podawać na co dzień i od święta.