Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska na imprezę, urozmaicenie na kolację czy danie na świąteczny stół.
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5269
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29590
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19187
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 915
Przepis dnia
Makaron z kurkami jest prosty i szybki w przygotowaniu, ale potrafi rozpieści...
Odsłon: 5269
Dzisiaj szybki chleb bez wyrabiania z ziarnami. Piekłam ten chleb z podwójnej...
Odsłon: 29590
W tym roku wyjątkowo pięknie obrodziły nasze śliwki, przygotowałam więc pyszn...
Odsłon: 205
Ciasto Porachunki Teściowej to rezultat kulinarnej utarczki pomiędzy teściową...
Odsłon: 19187
Dzień dobry wszystkim mam dla was przepis na pyszne pączki jak u mamy tak wie...
Odsłon: 915
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w cienkie pióra, sparzyć wrzątkiem na sicie, odstawić. Do miski dodać musztardy, łyżeczkę miodu, śmietanę, dokładnie wymieszać, w razie potrzeby doprawić. Gdyby sos wyszedł na ostry, dodać więcej śmietany lub majonezu. Wymoczone 2-3 godziny w mleku śledzie, osuszyć, pokroić na kawałki. Śledzie i cebulę przełożyć do sosu, całość wymieszać. Wstawić na kilka godzin do lodówki, podawać na co dzień i od święta.