Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska na imprezę, urozmaicenie na kolację czy danie na świąteczny stół.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 255
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 526
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 978
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 264
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 255
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 526
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 978
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 264
Składniki
Cebulę obrać, pokroić w cienkie pióra, sparzyć wrzątkiem na sicie, odstawić. Do miski dodać musztardy, łyżeczkę miodu, śmietanę, dokładnie wymieszać, w razie potrzeby doprawić. Gdyby sos wyszedł na ostry, dodać więcej śmietany lub majonezu. Wymoczone 2-3 godziny w mleku śledzie, osuszyć, pokroić na kawałki. Śledzie i cebulę przełożyć do sosu, całość wymieszać. Wstawić na kilka godzin do lodówki, podawać na co dzień i od święta.