Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2265
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11164
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2203
Szybkie i smaczne mięsko pieczone w piekarniku. Smaczne jak do obiadu tak i...
Odsłon: 2265
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 11164
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 2203
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, marchew w cienkie plasterki. Zagotować zalewę (woda, sól, cukier, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, marchew, cebula). Zalewę gotować około 5 minut. Po wyłączeniu dodać ocet i wymieszać.
Śledzie wymoczyć w wodzie, wypłukać i odsączyć. Włożyć do słoika i zalać wystudzoną zalewą. Na wierzch dać łyżkę oleju kujawskiego. SMACZNEGO!