Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 48
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 98
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 42
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 956
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 447
Pomidory do potraw z grilla. Smaczne i zdrowe.
Odsłon: 48
Aromatyczna, delikatna pasta z ciecierzycy z dodatkiem papryki na kanapki.
Odsłon: 98
Ekspresowa sałatka którą przygotujesz dosłownie w trzy minuty idealna jako do...
Odsłon: 42
Przepis dnia
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 956
Chrupiące placki z młodych ziemniaków z cebulą i przyprawami.
Odsłon: 447
Składniki
Cebulę pokroić w piórka, marchew w cienkie plasterki. Zagotować zalewę (woda, sól, cukier, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, marchew, cebula). Zalewę gotować około 5 minut. Po wyłączeniu dodać ocet i wymieszać.
Śledzie wymoczyć w wodzie, wypłukać i odsączyć. Włożyć do słoika i zalać wystudzoną zalewą. Na wierzch dać łyżkę oleju kujawskiego. SMACZNEGO!