Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na co dzień i do święta. Oczywiście z kolędą od święta.
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 40
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 321
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 79
Najprostsze w przygotowaniu kotlety z indyka posypane solą i pieprzem i obtoc...
Odsłon: 40
Świetnie prezentuje się na świątecznym stole.
Odsłon: 321
Ziemniaki księżnej to puree ziemniaczane z dodatkiem jajek i masła, które po...
Odsłon: 79
Składniki
Filety śledziowe wymoczyć w wodzie gazowanej ok. 2 godziny. Filety osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić na kawałki ok. 2cm. Skropić sokiem z cytryny. Cebulę pokroić w krążki. Do słoika układać warstwami cebulę i śledzie do wyczerpania składników. Cebulę posypywać delikatnie pieprzem młotkowanym z kolendrą, a śledzie kolendrą. Następnie wlać olej rzepakowy tak, żeby wszystko było przykryte. Wstawić do lodówki na kilka godzin, żeby smaki się zaprzyjaźniły, a później tylko zajadać. Smacznego.