Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na co dzień i do święta. Oczywiście z kolędą od święta.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9986
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9003
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6382
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 9986
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9003
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6382
Składniki
Filety śledziowe wymoczyć w wodzie gazowanej ok. 2 godziny. Filety osuszyć papierowym ręcznikiem i pokroić na kawałki ok. 2cm. Skropić sokiem z cytryny. Cebulę pokroić w krążki. Do słoika układać warstwami cebulę i śledzie do wyczerpania składników. Cebulę posypywać delikatnie pieprzem młotkowanym z kolendrą, a śledzie kolendrą. Następnie wlać olej rzepakowy tak, żeby wszystko było przykryte. Wstawić do lodówki na kilka godzin, żeby smaki się zaprzyjaźniły, a później tylko zajadać. Smacznego.