Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kuchnia szwedzka.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1528
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231923
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5036
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1528
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231923
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5036
Składniki
Śledzie umyłem, wykroiłem filety, skropiłem do środka sokiem z cytryny, posoliłem. Końce filetów założyłem do środka. Śledzie ułożyłem w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym masłem. Śmietanę wymieszałem z keczupem i chrzanem, Polałem nią śledzie, skropiłem roztopionym masłem. Zapiekałem 20 minut w piekarniku nagrzanym do temperatury 220 stopni C.