Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnie czasy często przygotowuję różnego rodzaju śledzie. Te zielone śledzie są przygotowane do pysznego ostrego, sosu pomidorowego. Polecam
miska, nóż, ręcznik papierowy, patelnia,
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 50
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 240
Składniki
Umyte filety osuszamy ręcznikiem papierowym. Posypujemy przyprawami i odstawiamy na około 30 minut w chłodne miejsce. Po tym czasie panierujemy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty rumiany kolor. Odsączamy na ręczniku papierowym . Smacznego
Śledzie umyte, osuszone w przyprawach.
Panierowanie w mące .
Smażenie.
Po usmażeniu.