Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnie czasy często przygotowuję różnego rodzaju śledzie. Te zielone śledzie są przygotowane do pysznego ostrego, sosu pomidorowego. Polecam
miska, nóż, ręcznik papierowy, patelnia,
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17840
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1909
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15735
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17840
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1909
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15735
Składniki
Umyte filety osuszamy ręcznikiem papierowym. Posypujemy przyprawami i odstawiamy na około 30 minut w chłodne miejsce. Po tym czasie panierujemy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty rumiany kolor. Odsączamy na ręczniku papierowym . Smacznego
Śledzie umyte, osuszone w przyprawach.
Panierowanie w mące .
Smażenie.
Po usmażeniu.