Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnie czasy często przygotowuję różnego rodzaju śledzie. Te zielone śledzie są przygotowane do pysznego ostrego, sosu pomidorowego. Polecam
miska, nóż, ręcznik papierowy, patelnia,
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2830
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2830
Składniki
Umyte filety osuszamy ręcznikiem papierowym. Posypujemy przyprawami i odstawiamy na około 30 minut w chłodne miejsce. Po tym czasie panierujemy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju na złoty rumiany kolor. Odsączamy na ręczniku papierowym . Smacznego
Śledzie umyte, osuszone w przyprawach.
Panierowanie w mące .
Smażenie.
Po usmażeniu.