Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, aromatyczna przystawka ze śledzia w pysznym winnym sosie.
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8689
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7290
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4991
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327977
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8689
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 7290
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 4991
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1327977
Składniki
Pokrojone w kostkę cebule solimy, musimy zeszklić na oleju. Podczas smażenia dodajemy imbir, dusimy do miękkości.
Dodajemy wino, koncentrat pomidorowy i rodzynki. Chwilę dusimy mieszając żeby alkohol wyparował z wina. Studzimy.
Filety że śledzia kroimy w kawałki 5-6 centymetrowe.
Układamy w pojemniku warstwy pokrojonego fileta na przemian z sosem do wyczerpania składników.
Pojemnik ze śledziami wstawiamy do lodówki najlepiej na 24 godziny. Po tym czasie możemy konsumować.
Smacznego!!!