Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny śledzik inaczej wariant 2 ;)
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1945
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 1945
Składniki
cebulę pokroić w piórka lekko posolić i odstawić na 2 3 godziny aż puści sok następnie odcisnąć sok - najlepiej przez ścierkę. Czosnek przepuścić przez praskę lub drobno posiekać, suszone przyprawy wymieszać.
W naczyniu / pojemniku układać na przemian płaty śledziowe natarte czosnkiem, cebulę i obficie posypywać przyprawami.na końcu całość zalać olejem. Całość odstawić na kilka godzin/1 dzień do przegryzienia smaków.
Z cebulą doradzam się pobawić tak przygotowana jest krucha i pozbawiona goryczy. Smacznego