Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny śledzik inaczej wariant 2 ;)
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 346
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 77
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2643
Polecam.
Odsłon: 481
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 705
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 346
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 77
Mając te składniki jakie podaje niżej głód nam nie jest groźny i niezapowiedz...
Odsłon: 2643
Polecam.
Odsłon: 481
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 705
Składniki
cebulę pokroić w piórka lekko posolić i odstawić na 2 3 godziny aż puści sok następnie odcisnąć sok - najlepiej przez ścierkę. Czosnek przepuścić przez praskę lub drobno posiekać, suszone przyprawy wymieszać.
W naczyniu / pojemniku układać na przemian płaty śledziowe natarte czosnkiem, cebulę i obficie posypywać przyprawami.na końcu całość zalać olejem. Całość odstawić na kilka godzin/1 dzień do przegryzienia smaków.
Z cebulą doradzam się pobawić tak przygotowana jest krucha i pozbawiona goryczy. Smacznego