Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne,smaczne i szybko się robi :)
Pyszna przekąska z ciasta francuskiego z dodatkiem sera żółtego, szynki ,szpi...
Odsłon: 7735
Proponuję szybki i tani obiad dla rodziny gotowy w 15 minut, potrzebujemy tyl...
Odsłon: 15730
Taki krupniczek każdy z przyjemnością zje zimową porą. Wspaniale smakuje oraz...
Odsłon: 412
Lekka, owocowa sałatka z pyszną szynką wypełnioną puszystym, delikatnym serki...
Odsłon: 136
Proponuję szybki i tani obiad dla rodziny gotowy w 15 minut, potrzebujemy tyl...
Odsłon: 15730
Taki krupniczek każdy z przyjemnością zje zimową porą. Wspaniale smakuje oraz...
Odsłon: 412
Lekka, owocowa sałatka z pyszną szynką wypełnioną puszystym, delikatnym serki...
Odsłon: 136
Składniki
Szpinak podsmażyć na patelni, odparować wodę. Dodać zmiażdżony czosnek oraz pokruszoną fetę, Dokładnie wymieszać aby składniki się połączyły. Dodać śmietanę oraz ser i znowu dokładnie wymieszać aby składniki sie połączyły. Szpinakową masę przestudzić, aby była letnia. Ciasto francuskie (duży płat 375 g - 50x26) rozwinąć, posmarować masą szpinakową, zwinąć w roladę wzdłuż dłuższego boku i pokroić na plastry o szerokości ok 1-1,5 cm. Ułożyć na blaszce wyłożonej papierem i piec w piekarniku nagrzanym do 200 C ok 15-20 minut aż ślimaczki ładnie się zarumienią.
Przepisy Przekąski
Przekąski
Marmurkowe jajka
Przekąski
Babka ziemniaczana ze swojskim smalcem
Przekąski
Wytrawne rurki z ciasta francuskiego z pastą z tuńczyka
Przekąski
Paluszki chlebowe
Marmurkowe jajka
Polecam proste jajka na świąteczny stół, łatwo się robi a na prawdę wyglądają...
Odsłon: 38
Babka ziemniaczana ze swojskim smalcem
Dziś mam dla was przepis na pyszną babkę ziemniaczaną z różnymi dodatkami lec...
Odsłon: 143