Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada ustrzycka na ciepło z konfiturą z żurawiny.
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 298
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11105
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3636
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1235
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 298
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11105
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3636
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1235
Składniki
Patelnię natłuścić olejem i rozgrzać.
Położyć plastry sera i smażyć przez kilka minut, aż ser się zrumieni.
Przewrócić ostrożnie na drugą stronę i smażyć również do zrumienienia.
Podawać na rukoli i z dodatkiem konfitury od razu po usmażeniu.