Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada ustrzycka na ciepło z konfiturą z żurawiny.
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 110
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22310
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 147
Szybciutka i smaczna żelka owocowa. Orzeźwi smak każdego ciasta.
Odsłon: 110
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 22310
Bardzo prosta, szybka w wykonaniu i smaczna sałatka do obiadu że składników z...
Odsłon: 147
Składniki
Patelnię natłuścić olejem i rozgrzać.
Położyć plastry sera i smażyć przez kilka minut, aż ser się zrumieni.
Przewrócić ostrożnie na drugą stronę i smażyć również do zrumienienia.
Podawać na rukoli i z dodatkiem konfitury od razu po usmażeniu.