Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada ustrzycka na ciepło z konfiturą z żurawiny.
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 883
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 812
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 279
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 883
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 812
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 279
Składniki
Patelnię natłuścić olejem i rozgrzać.
Położyć plastry sera i smażyć przez kilka minut, aż ser się zrumieni.
Przewrócić ostrożnie na drugą stronę i smażyć również do zrumienienia.
Podawać na rukoli i z dodatkiem konfitury od razu po usmażeniu.