Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rolada ustrzycka na ciepło z konfiturą z żurawiny.
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 25393
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2015
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 25393
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2015
Składniki
Patelnię natłuścić olejem i rozgrzać.
Położyć plastry sera i smażyć przez kilka minut, aż ser się zrumieni.
Przewrócić ostrożnie na drugą stronę i smażyć również do zrumienienia.
Podawać na rukoli i z dodatkiem konfitury od razu po usmażeniu.