Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
łatwe i szybkie do przyrządzenia, fajny smak
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1964
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1646
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2660
Składniki
Żeberka pokroić na kawałki z jedną kostką.
Miód wymieszać z musztardą i posmarować żeberka. Odstawić na około pół godziny.
Piec w rękawie do pieczenia w 200 stopniach około 30 minut.