Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na Świąteczny stół.
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99115
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 473
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5115
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13771
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5916
Staropolski piernik powinien dojrzewać nawet 2 miesiące. Ale co jeśli nie mas...
Odsłon: 99115
Puszysty piernik last minute, który zrobicie w zaledwie kilka chwil. Wystarcz...
Odsłon: 473
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 5115
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13771
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5916
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić i skropić sokiem z cytryny, lekko posypać cukrem i odstawić. W międzyczasie ugotować jajka na twardo, obrać, pokroić w ósemki. Majonez wymieszać ze śmietaną, posiekaną cebulą, przyprawami do smaku. Dodać starte jabłka, raz jeszcze wymieszać, przybrać jajkami i podawać.