Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka przekąska na Świąteczny stół.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19197
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13009
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232070
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19197
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13009
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1642
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232070
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać, pokroić i skropić sokiem z cytryny, lekko posypać cukrem i odstawić. W międzyczasie ugotować jajka na twardo, obrać, pokroić w ósemki. Majonez wymieszać ze śmietaną, posiekaną cebulą, przyprawami do smaku. Dodać starte jabłka, raz jeszcze wymieszać, przybrać jajkami i podawać.