Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trochę smaki tajskie. Sałatka do słoiczka doskonała do pracy , szkoły i w podróż.
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10496
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3133
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2237
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10496
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3133
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2237
Składniki
Umyte ogórki kroimy w cieniutkie półplasterki, przekładamy do durszlaka i posypujemy 2-3 łyżkami soli. Posolone ogórki zostawiamy na durszlaku około 1 godzinę. Cebulę i papryczkę kroimy w drobną kostkę, papryczkę pozbawiamy gniazd nasiennych. Po godzinie ogórki przepłukujemy wodą, zostawiamy do odcieknięcia. Ogórki mieszamy z cebulą i papryczką. Mieszamy wszystkie składniki sosu, polewamy surówkę. Całość mieszamy i schładzamy minimum 30 minut.