Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i na pewno zaskoczycie nimi gości, świetne także na świąteczny stół :)
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 28
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 154
Lodowy tort to taka większa lodowa kanapka. ;) Jest całkiem łatwy w przygotow...
Odsłon: 28
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 154
Składniki
Rozwinąć cisto francuskie i posmarować masą makową.
Zwinąć w dość ciasny rulon.
Pociąć na ok 2 cm krążki.
Ułożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 30 minut. (aż ciasto francuskie się zarumieni). Smacznego!