Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i na pewno zaskoczycie nimi gości, świetne także na świąteczny stół :)
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2699
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3083
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2699
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 3083
Składniki
Rozwinąć cisto francuskie i posmarować masą makową.
Zwinąć w dość ciasny rulon.
Pociąć na ok 2 cm krążki.
Ułożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 30 minut. (aż ciasto francuskie się zarumieni). Smacznego!