Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, szybkie i na pewno zaskoczycie nimi gości, świetne także na świąteczny stół :)
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 50
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 50
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 33
Składniki
Rozwinąć cisto francuskie i posmarować masą makową.
Zwinąć w dość ciasny rulon.
Pociąć na ok 2 cm krążki.
Ułożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia i piec w piekarniku nagrzanym do 200 stopni około 30 minut. (aż ciasto francuskie się zarumieni). Smacznego!