Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15069
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2266
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8864
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1709
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15069
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 2266
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8864
Składniki
Mięso mielone doprawiamy przyprawami dodajemy odrobinę wody gazowanej ,wtedy będą miększe ,Zwilżamy ręce wodą i formujemy małe roladki ,kulki podłużne ,każdą zawijamy w plastry boczku i kładziemy na blaszce do piekarnika .pieczemy ok. 30-40minut .Smakują na ciepło i na zimno .