Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1955
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1639
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2628
Składniki
Mięso mielone doprawiamy przyprawami dodajemy odrobinę wody gazowanej ,wtedy będą miększe ,Zwilżamy ręce wodą i formujemy małe roladki ,kulki podłużne ,każdą zawijamy w plastry boczku i kładziemy na blaszce do piekarnika .pieczemy ok. 30-40minut .Smakują na ciepło i na zimno .