Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20591
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2277
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Karkówka po cygańsku to hit Internetu! To niezwykle bogate danie jednogarnkow...
Odsłon: 20591
Ciasto francuskie to prawdziwa klasyka, która zawsze zachwyca twoją lekkością...
Odsłon: 2277
Nalewka mandarynkowa pięknie pachnie i ma cudny kolor. Jest orzeźwiająca i ar...
Odsłon: 37
Składniki
Mięso mielone doprawiamy przyprawami dodajemy odrobinę wody gazowanej ,wtedy będą miększe ,Zwilżamy ręce wodą i formujemy małe roladki ,kulki podłużne ,każdą zawijamy w plastry boczku i kładziemy na blaszce do piekarnika .pieczemy ok. 30-40minut .Smakują na ciepło i na zimno .