Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe szaszłyki na imprezę sylwestrową. Idealna przekąska na zimną płytę. Wystarczy nadziać kulki mozzarelli, pomidorki koktajlowe i listki bazylii na patyczki do szaszłyków, a następnie całość polać sosem z oliwy i suszonej bazylii. Prościej już się nie da!
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1985
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17909
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1940
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 1985
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17909
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1940
Składniki
Pomidorki koktajlowe umyj i osusz. Listki bazylii opłucz i odłóż do obcieknięcia na ręcznik papierowy. Mozzarellę w kulkach odsącz z zalewy.
Na patyczki do szaszłyków nadziewaj kolejno: mozzarellę, bazylię i pomidorki. Szaszłyki polej oliwą wymieszają z ziołami i przyprawami. Gotowe!