Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ekspresowe szaszłyki na imprezę sylwestrową. Idealna przekąska na zimną płytę. Wystarczy nadziać kulki mozzarelli, pomidorki koktajlowe i listki bazylii na patyczki do szaszłyków, a następnie całość polać sosem z oliwy i suszonej bazylii. Prościej już się nie da!
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 78
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 98
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 78
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 116
Składniki
Pomidorki koktajlowe umyj i osusz. Listki bazylii opłucz i odłóż do obcieknięcia na ręcznik papierowy. Mozzarellę w kulkach odsącz z zalewy.
Na patyczki do szaszłyków nadziewaj kolejno: mozzarellę, bazylię i pomidorki. Szaszłyki polej oliwą wymieszają z ziołami i przyprawami. Gotowe!