Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa zupka. :)
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11440
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 63
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7785
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155014
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1086
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11440
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 63
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 7785
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155014
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1086
Składniki
Ugotować rosół (nie za ostry). Odłowić ugotowane mięso i jarzyny. Przecier przetrzeć do zupy przez sito (aby nie było farfocki i patyczków), zagotować. Dodać śmietanę wymieszaną dokładnie z mąką, hartując (najpierw do odrobiny zupy na łyżce). Ponownie zagotować.
Gorącą zupę podawać z jajkami i zieleniną. Smacznego!