Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 71
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 144
Kostka krakowska to przepis, który trochę na mnie czekał, ponieważ w żadnym s...
Odsłon: 71
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 144
Składniki
rybę sprawić,posolić i odstawic na godzinę
cebule pokroić w półplasterki i zeszklić na oleju
marchew selera i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli,pokroic pora i równiez dodać do garnka
pomidory obrac ze skórki i wrzucic do reszty warzyw ,na końcu dodać pokrojoną paprykę,dodac troche wody i koncentrac i dusić
rybę otoczyc w mące i usmazyc na rumiano
do warzyw dodać przyprawy:sól,pieprz i cukier,a także posiekana natke i bazylię
w salaterce układac na przemian warzywa i ryby.
Najlepsze są na drugi dzień.