Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Przyszły wyczekiwane upały, a wraz z nimi ochota na coś lekkiego, orzeźwiając...
Odsłon: 18292
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1382
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1154
Przepis dnia
Przyszły wyczekiwane upały, a wraz z nimi ochota na coś lekkiego, orzeźwiając...
Odsłon: 18292
Farsz z kapusty kiszonej, kaszy jęczmiennej, grzybów i boczku jest znany w wo...
Odsłon: 1382
Polecam. Podstawą jest dobry twaróg z dobrymi dodatkami.
Odsłon: 1154
Składniki
rybę sprawić,posolić i odstawic na godzinę
cebule pokroić w półplasterki i zeszklić na oleju
marchew selera i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli,pokroic pora i równiez dodać do garnka
pomidory obrac ze skórki i wrzucic do reszty warzyw ,na końcu dodać pokrojoną paprykę,dodac troche wody i koncentrac i dusić
rybę otoczyc w mące i usmazyc na rumiano
do warzyw dodać przyprawy:sól,pieprz i cukier,a także posiekana natke i bazylię
w salaterce układac na przemian warzywa i ryby.
Najlepsze są na drugi dzień.