Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 60 min | średnie | przystępne |
rybę sprawić,posolić i odstawic na godzinę
cebule pokroić w półplasterki i zeszklić na oleju
marchew selera i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli,pokroic pora i równiez dodać do garnka
pomidory obrac ze skórki i wrzucic do reszty warzyw ,na końcu dodać pokrojoną paprykę,dodac troche wody i koncentrac i dusić
rybę otoczyc w mące i usmazyc na rumiano
do warzyw dodać przyprawy:sól,pieprz i cukier,a także posiekana natke i bazylię
w salaterce układac na przemian warzywa i ryby.
Najlepsze są na drugi dzień.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

biurwa 11 września 2009Zgłoś do usunięcia
Wygląda apetycznie, napewno go zrobię :)6 Kto głosował? | Odpowiedz

Jagoda50 11 września 2009Zgłoś do usunięcia
Ja czasami kupuje szczupaka w sklepach rybnych.6 Kto głosował? | Odpowiedz

pie3sia 11 września 2009Zgłoś do usunięcia
Jakie to musi być przepyszne.Pamiętam karpia w pomidorach,ale szczupaka,gdzie mogę go kupić?5 Kto głosował? | Odpowiedz

Dusioor45 22 sierpnia 2009Zgłoś do usunięcia
Wygląda pysznie ;))6 Kto głosował? | Odpowiedz