Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 737
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424842
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10664
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336939
Składniki
rybę sprawić,posolić i odstawic na godzinę
cebule pokroić w półplasterki i zeszklić na oleju
marchew selera i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli,pokroic pora i równiez dodać do garnka
pomidory obrac ze skórki i wrzucic do reszty warzyw ,na końcu dodać pokrojoną paprykę,dodac troche wody i koncentrac i dusić
rybę otoczyc w mące i usmazyc na rumiano
do warzyw dodać przyprawy:sól,pieprz i cukier,a także posiekana natke i bazylię
w salaterce układac na przemian warzywa i ryby.
Najlepsze są na drugi dzień.