Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Owsianka z kurkumą – złoto nie tylko dla jelit, ale również serca i mózgu. Kt...
Odsłon: 39
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 540
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2009
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4000
Składniki
rybę sprawić,posolić i odstawic na godzinę
cebule pokroić w półplasterki i zeszklić na oleju
marchew selera i pietruszkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach i dodać do cebuli,pokroic pora i równiez dodać do garnka
pomidory obrac ze skórki i wrzucic do reszty warzyw ,na końcu dodać pokrojoną paprykę,dodac troche wody i koncentrac i dusić
rybę otoczyc w mące i usmazyc na rumiano
do warzyw dodać przyprawy:sól,pieprz i cukier,a także posiekana natke i bazylię
w salaterce układac na przemian warzywa i ryby.
Najlepsze są na drugi dzień.