Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące szparagi z grilla w wędzonym boczku.
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3041
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 148
czyli wspomnienie greckich wakacji
Odsłon: 1196
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 3041
Kto lubi a kto nienawidzi? z doświadczenia wiem że dla większości jest to zmo...
Odsłon: 148
czyli wspomnienie greckich wakacji
Odsłon: 1196
Składniki
Szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy twarde końce.
Polewamy oliwą z oliwek a następnie solimy i pieprzymy.
Każdy szparag owijamy plasterkiem boczku.
Szparagi smażymy na patelni grillowej lub grillu przez około 8 minut z każdej strony. Możemy też zapiec w piekarniku (180 ° C przez 20 minut)