Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące szparagi z grilla w wędzonym boczku.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5902
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8985
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8276
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5666
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 5902
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 8985
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8276
Polecam, bardzo smaczna.
Odsłon: 5666
Składniki
Szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy twarde końce.
Polewamy oliwą z oliwek a następnie solimy i pieprzymy.
Każdy szparag owijamy plasterkiem boczku.
Szparagi smażymy na patelni grillowej lub grillu przez około 8 minut z każdej strony. Możemy też zapiec w piekarniku (180 ° C przez 20 minut)