Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i chrupiące szparagi z grilla w wędzonym boczku.
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5192
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 272
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5192
Składniki
Szparagi myjemy, osuszamy i odłamujemy twarde końce.
Polewamy oliwą z oliwek a następnie solimy i pieprzymy.
Każdy szparag owijamy plasterkiem boczku.
Szparagi smażymy na patelni grillowej lub grillu przez około 8 minut z każdej strony. Możemy też zapiec w piekarniku (180 ° C przez 20 minut)