Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak w nie codziennym wydaniu... Z takim dodatkiem nawet zwykły schabowy wzbudzi zachwyt ;-)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 843
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12615
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 989
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 843
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12615
Składniki
Na roztopionym maśle przesmażyć drobno posiekany czosnek.Następnie dodać szpinak,sól i pieprz do smaku.Ciasto pokroić na kwadraty i włożyć do formy od mufinków.Do każdego "koszyczka" włożyć przesmażony szpinak i zalać roztrzepanym jajkiem.Wstawić do gorącego piekarnika (200) i piec ok 20 min.
SMACZNEGO !