Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak w nie codziennym wydaniu... Z takim dodatkiem nawet zwykły schabowy wzbudzi zachwyt ;-)
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 35
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 759
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1544
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14065
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 35
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2606
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 759
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1544
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 14065
Składniki
Na roztopionym maśle przesmażyć drobno posiekany czosnek.Następnie dodać szpinak,sól i pieprz do smaku.Ciasto pokroić na kwadraty i włożyć do formy od mufinków.Do każdego "koszyczka" włożyć przesmażony szpinak i zalać roztrzepanym jajkiem.Wstawić do gorącego piekarnika (200) i piec ok 20 min.
SMACZNEGO !