Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szpinak w nie codziennym wydaniu... Z takim dodatkiem nawet zwykły schabowy wzbudzi zachwyt ;-)
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Śledzie z pieczonymi ziemniakami, podane z kiszonym ogórkiem. To szybki posił...
Odsłon: 63
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4558
Przepis dnia
Polecam na kolację.
Odsłon: 722
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 317
Babka zawsze pięknie wygląda na stole. Ze zrobieniem babki maślanej każdy so...
Odsłon: 14631
Składniki
Na roztopionym maśle przesmażyć drobno posiekany czosnek.Następnie dodać szpinak,sól i pieprz do smaku.Ciasto pokroić na kwadraty i włożyć do formy od mufinków.Do każdego "koszyczka" włożyć przesmażony szpinak i zalać roztrzepanym jajkiem.Wstawić do gorącego piekarnika (200) i piec ok 20 min.
SMACZNEGO !