Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy kuchni meksykańskiej, proponuję śledzie w smacznym sosie.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1111
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5656
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8759
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18129
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1111
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5656
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8759
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18129
Składniki
1. Śledzie moczymy w wodzie 3 godziny.
2. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju
3. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy drobno, dodajemy do cebuli.
4. Odsączamy fasolkę i również dodajemy do cebuli.
5. Następnie dodajemy sos.
6. Doprawiamy paprykę.
7. Płaty śledziowe kroimy na małe kawałki.
8. Wszystko razem mieszamy.
9. Wkładamy do lodówki. 10. Podajemy na zimno.
11. Śledzie gotowe. 12. Smacznego.