Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy kuchni meksykańskiej, proponuję śledzie w smacznym sosie.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3626
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3785
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 352
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 649
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3626
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 617
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3785
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 352
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 649
Składniki
1. Śledzie moczymy w wodzie 3 godziny.
2. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju
3. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy drobno, dodajemy do cebuli.
4. Odsączamy fasolkę i również dodajemy do cebuli.
5. Następnie dodajemy sos.
6. Doprawiamy paprykę.
7. Płaty śledziowe kroimy na małe kawałki.
8. Wszystko razem mieszamy.
9. Wkładamy do lodówki. 10. Podajemy na zimno.
11. Śledzie gotowe. 12. Smacznego.