Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy kuchni meksykańskiej, proponuję śledzie w smacznym sosie.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34880
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16076
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34880
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16076
Składniki
1. Śledzie moczymy w wodzie 3 godziny.
2. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju
3. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy drobno, dodajemy do cebuli.
4. Odsączamy fasolkę i również dodajemy do cebuli.
5. Następnie dodajemy sos.
6. Doprawiamy paprykę.
7. Płaty śledziowe kroimy na małe kawałki.
8. Wszystko razem mieszamy.
9. Wkładamy do lodówki. 10. Podajemy na zimno.
11. Śledzie gotowe. 12. Smacznego.