Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy kuchni meksykańskiej, proponuję śledzie w smacznym sosie.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4992
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13488
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7586
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4992
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13488
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5860
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7586
Składniki
1. Śledzie moczymy w wodzie 3 godziny.
2. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju
3. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy drobno, dodajemy do cebuli.
4. Odsączamy fasolkę i również dodajemy do cebuli.
5. Następnie dodajemy sos.
6. Doprawiamy paprykę.
7. Płaty śledziowe kroimy na małe kawałki.
8. Wszystko razem mieszamy.
9. Wkładamy do lodówki. 10. Podajemy na zimno.
11. Śledzie gotowe. 12. Smacznego.