Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla smakoszy kuchni meksykańskiej, proponuję śledzie w smacznym sosie.
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 19
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 521
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 89
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 530
Postny barszcz na zakwasie i czerwonym winie o intensywnym kolorze.
Odsłon: 19
Kaczka to prawdziwy symbol elegancji na stole, uwielbiana za swoją soczystość...
Odsłon: 521
Najszybszy i najprostszy przepis na piernik w pięć minut bez użycia miksera.
Odsłon: 89
Przepis dnia
Smaki Grecji!
Odsłon: 530
Składniki
1. Śledzie moczymy w wodzie 3 godziny.
2. Cebulę obieramy kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju
3. Z papryki usuwamy gniazda i kroimy drobno, dodajemy do cebuli.
4. Odsączamy fasolkę i również dodajemy do cebuli.
5. Następnie dodajemy sos.
6. Doprawiamy paprykę.
7. Płaty śledziowe kroimy na małe kawałki.
8. Wszystko razem mieszamy.
9. Wkładamy do lodówki. 10. Podajemy na zimno.
11. Śledzie gotowe. 12. Smacznego.