Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, chrupiące, aromatyczne. bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu ;-)
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15158
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34864
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15158
Składniki
cebulę i czosnek podsmażyć na oleju do zrumienienia, na drugiej patelni usmażyć mieso, przyprawić. Do mięsa dodać cebulę z czosnkiem, odcedzoną fasolę i pomidory z puszki, wymieszać. Gotować bez przykrycia tak długo aż soki się zredukują. Dodać kukurydzę, jeszcze chwilę pogotować, odstawić do lekkiego przestygnięcia.
w tym czasie tacos ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 180-190 stopni na 2-3 min. Napełnić tacos farszem i posypać startym serem. Wstawić do piekarnika aż do rozpuszczenia sera, ok. 8-10 min.