Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, chrupiące, aromatyczne. bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu ;-)
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12271
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1479
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 96
Czy nietolerancja pszennej mąki musi oznaczać rezygnację, że wszystkich uwiel...
Odsłon: 12271
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 1479
Rozgrzewający napój z imbirem, pyłkiem pszczelim, limonką i anyżem. To świetn...
Odsłon: 96
Składniki
cebulę i czosnek podsmażyć na oleju do zrumienienia, na drugiej patelni usmażyć mieso, przyprawić. Do mięsa dodać cebulę z czosnkiem, odcedzoną fasolę i pomidory z puszki, wymieszać. Gotować bez przykrycia tak długo aż soki się zredukują. Dodać kukurydzę, jeszcze chwilę pogotować, odstawić do lekkiego przestygnięcia.
w tym czasie tacos ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 180-190 stopni na 2-3 min. Napełnić tacos farszem i posypać startym serem. Wstawić do piekarnika aż do rozpuszczenia sera, ok. 8-10 min.