Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pyszne, chrupiące, aromatyczne. bardzo łatwe i szybkie w przygotowaniu ;-)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37927
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 388
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 367
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9231
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 37927
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 388
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 149
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 367
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9231
Składniki
cebulę i czosnek podsmażyć na oleju do zrumienienia, na drugiej patelni usmażyć mieso, przyprawić. Do mięsa dodać cebulę z czosnkiem, odcedzoną fasolę i pomidory z puszki, wymieszać. Gotować bez przykrycia tak długo aż soki się zredukują. Dodać kukurydzę, jeszcze chwilę pogotować, odstawić do lekkiego przestygnięcia.
w tym czasie tacos ułożyć w naczyniu żaroodpornym i wstawić do piekarnika nagrzanego do temp. 180-190 stopni na 2-3 min. Napełnić tacos farszem i posypać startym serem. Wstawić do piekarnika aż do rozpuszczenia sera, ok. 8-10 min.