Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałam dzisiaj pokazać prosty sposób na przygotowanie przekąsek na wieczór sylwestrowy. Myślę że taki sposób podania przekąsek Wam się spodoba. Polecam
nóż, talerz, deska do krojenia, ręcznik papierowy,
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 796
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1292
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 796
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1416
Składniki
Pomidory umyć, osuszyć i pokroić w plastry. Szynkę i ser żółty pokroić w paski 1,5 - 2 cm. Kulki mozzarelli przekroić na połówki. Na talerz rozłożyć plastry pomidora, na środek ułożyć dowolną sałatkę , może być nawet jarzynowa, dookoła na przemian ułożyć zwinięte w rulon paski szynki i sera żółtego. Na plastrach pomidora ułożyć połówki mozzarelli. Oprószyć pomidory solą oraz świeżo mielonym pieprzem. Udekorować natką. Smacznego
Przygotowanie przekąsek.
Talerz przekąsek gotowy do podania.