Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
O :) Przepyszna tarta robiona na cieście francuskim. Tania i łatwa w przygotowaniu.
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5391
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47842
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165704
Dla milosników cukinii i szybkiej kuchni. Obiad w 15 minut, prosty, smaczny,...
Odsłon: 5391
Przepis dnia
Kotlet Herkulesa powstaje dzięki połączeniu aromatycznych składników marynaty...
Odsłon: 47842
Znudziły ci się już ziemniaki i inne pomysły obiadowe? Zapiekanka makaronowa...
Odsłon: 165704
Składniki
Boczek pokroiłem na cienkie , wąskie paski , usmażyłem na patelni , aż były chrupkie i rumiane. Obraną cebulę pokroiłem w piórka i zeszkliłem na tłuszczu pozostałym po smażeniu boczku. Śmietankę wymieszałem z przyprawami. Formę do tarty wylepiłem ciastem , dookoła formujemy rant , nakłuwamy ciasto widelcem. Rozłożyłem boczek , na nim cebulę i pokrojony w plasterki ser. Polałem śmietaną. Piekłem 15 minut w 230 stopniach C.