Do góry

Przekąski Przepis na:

Tarta cebulowa na francuskim spodzie.

Tarta cebulowa na francuskim spodzie.

Autor:

Przepisów i artykułów: 801 Ocena: 15319

Dodano:

Odsłon: 861

Jako przekąska wyśmienita,polecam:)

Składniki

  • ciasto francuskie
  • cebula 3 szt
  • masło 2 łyżki
  • imbir,tymianek,lubczyk ,kminek mielony po 1/2 łyżeczki
  • Ser żółty 20dkg
> 6 os. 60 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Pokrojoną cebulę w kostkę zeszklić,dodać wszystkie zioła i przyprawy.
    Na blaszce do tarty wykroić z ciasta koło i wylepić nim blaszkę.
    Na spód dać podsmażoną cebulę ,posypać startym serem żółtym i zapiec w 200st.na złoty kolor.

  2. Smacznego życzę!

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (10)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń