Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18475
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18475
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Składniki
Salate, pomidory,ogorka pokroj w kostke zrob dresing z soli pieprzu i oliwy odstaw,miske do salaty wysmaruj posiekanym czosnkiem,dodaj warzywa odstaw.
Mieso pokroj drobniutko,dopraw po swojemu na ostro lub lagodnie i podsmaz na lyzce oleju.
Nastepnie dokladaj po koleij warzywa,nie wazna kolejnosc,wszystko razem chwile poddus,az warzywa zmiekna.
Nakladaj farsz na placki tortilli,posypujac serem,zwijaj na zwinjete placki tez posyp ser,zapiekaj w 180 stopniach az ser sie stopi.
Podawaj z salata polana dresingiem.