Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjna przekąska dla każdego
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1613
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1051
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1613
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 1051
Składniki
Plastry boczku daję na patelnie zeby wytopił sie tłuszcz z dwóch stron. Na patelni podgrzewam tortille także z dwóch stron
Na ciepła tortillę daje majonez liscie rukoli, plastry boczku oraz pomidora sól pieprz do smaku i czas na zawijanie. Można jeść w całóści lub pokroić na mniejsze kawałki.